logo

Ποιοι είμαστε

Η Kouriers είναι μία σύγχρονη εταιρεία,  που δημιουργήθηκε από μία ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των μεταφορών, η οποία χάρη στην άρτια οργάνωση και τον τεχνολογικό της εξοπλισμό  εγγυάται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας καλύπτοντας πλήρως όλο το εύρος των μεταφορικών αναγκών.

Είμαστε εταιρεία προσανατολισμένη στις ολοκληρωμένες λύσεις. Συνδυάζουμε τη βαθιά γνώση του αντικειμένου των μεταφορών, με την σύγχρονη τεχνολογία και την καινοτομία ώστε να καταλήξουμε σε αποτελεσματικές προτάσεις που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη.

Στοχεύουμε σε μακροχρόνιες συνεργασίες, σχέσεις εμπιστοσύνης και με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση προσφέρουμε υπηρεσίες σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές που θα προσθέσουν αξία στις δραστηριότητες των πελατών μας.

Kouriers σημαίνει συνέπεια, ποιότητα, αξιοπιστία

Η εταιρεία μας εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008

Όραμα

Οραματιζόμαστε να εδραιωθούμε ως η καλύτερη και πιο αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο μας προσφέροντας καθημερινά μέσω των υπηρεσιών μας μία μοναδική εμπειρία στους πελάτες μας.

Αποστολή

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε μέσω ενός αποτελεσματικού μοντέλου λειτουργίας υπηρεσίες που θα προσθέσουν αξία και θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινή ζωή των πελατών μας κάνοντάς μας έτσι έναν από τους σημαντικότερους συντελεστές της προσπάθειάς τους για ανάπτυξη και επιτυχία.

Αξίες

Οι αξίες μας, μας κάνουν

να είμαστε συνεπείς και υπεύθυνοι

να είμαστε ακέραιοι και αξιόπιστοι

να λειτουργούμε αποδοτικά και αποτελεσματικά δουλεύοντας ομαδικά

να είμαστε σύγχρονοι και καινοτόμοι.